Book Creator

Liceul „N. Tonitza”

by Andronache Alexandru

Cover

Loading...
Loading...
ArtBook
Loading...
Liceul de Arte Plastice „N. Tonitza”
Bucuresti
Cine suntem
Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București a fost înființat in 1949 sub numele de "Școala Medie Tehnică de Artă". El reunea artele spectacolului cu cele vizuale: coregrafie, muzică și desen. De-a lungul anilor și-a schimbat sediul în diferite locații, și-a schimbat și numele, însă a rămas întotdeauna o școală în care se studiază artele plastice și în care frumosul se găsește la tot pasul. De-a lungul existenței sale, valoarea și creativitatea elevilor a fost rasplatită cu premii naționale și internaționale, precum și cu nominalizări la importante expoziții din străinătate.
În prezent, peste 900 de elevi studiază la Liceul "Nicolae Tonitza", atât în ciclul gimnazial cât și în cel liceal unde își desfășoară studiile artistice în 12 ateliere de specialitate: artă monumentală, arte grafice, arte textile, ceramică, desen animat, design ambiental, design industrial, design vestimentar, pictură de șevalet, restaurare, scenografie și sculptură.
Crochiu
Crochiu de miscare
Speech Bubble
Forms of competitive physical activity or games which, through casual or organized participation, maintain or improve physical ability and skills while providing enjoyment to participants, and in some cases, entertainment for spectators
PrevNext