Book Creator

Un eveniment din viata de eleva a colegiului agroindustrial din Ungheni

by Tîrsînă Nicoleta

Cover

Loading...
Un eveniment din viata de eleva a colegiului agroindustrial din Ungheni
1 septembrie 2023
C-231
1 septembrie 2023,este ziua in care am devenit eleva acestui colegiu minunat. Desi aveam emotii foarte mari, atât pozitive cât și negative, totuși am ales sa învăț în acest colegiu.
De îndată ce am întrat pe poarta colegiului, mi-am dat seama ca ma așteaptă un drum destul de dificil dar în același timp și frumos. Știam ca timpul trece repede, iar cei 4 ani vor zbura foarte rapid, luând amintiri frumoase și mai puțin frumoase.
De îndată ce am întrat în sala de clasa, unde erau toți colegii mei, am înțeles ca sunt persoane cu caractere diferite, cu care o sa ma înțeleg bine, iar cu ceilalți mai puțin.
Apoi am fost invitați la careu,unde ni s-a povestit despre drumul ce ne așteaptă și ni s-a făcut puțin cunoștință cu colegiul.
Trebuie sa recunosc, ca de la început am vrut sa renunț, dar totuși continui sa merg mai departe, căci drumul greu aduce cele mai frumoase rezultate.
Pot sa spun ca ma impresionat foarte mult amenajarea holului colegiului și exteriorul. Aceste mici detalii mi-au oferit un comfort enorm. Ținutele elevilor erau foarte decente și foarte frumoase, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult.
PrevNext