Book Creator

Буквата У

by Biljana Kolevska

Cover

Loading...
Буквата
Loading...
Thought Bubble
Здраво другарчиња јас сум мечето Ушко.
Утрово кога станав ги измив забите и ушите. Мама вели дека сум умно мече
Speech Bubble
Утро
Уши
Умно
Денес треба да ја учиме буквата У
Размислете кои зборови почнуваат на буквата У.
Знаете веднаш на што ми текна на буквата У ?
Speech Bubble
Thought Bubble
Јас одам во училиште
Speech Bubble
Училиште
Ученици
Училишен двор
Униформа
Улица
Уста
Уво
PrevNext