Book Creator

memories

by Botev FK Veszprém

Pages 4 and 5 of 28

EMLÉKKÖNYV
Gála 2019.
Botev-gála a Hangvilla színpadán
A tantestület, a diákok és a szülők példás összefogásával ünnepeltük iskolánk fennállásának 45. évfordulóját. Veszprémben sokan „kék iskola”-ként emlegetnek minket, de a május 7-i műsor a szivárvány legszebb színeiben pompázott: a palotás és a hagyományos magyar néptánc mellett tornabemutató, angol, német és francia dalok, kórusok és jelenetek, modern tánc, zongoraszóló, légtornász és harmonikaszó töltötte be a színpadot. Emellett rangos elismerésben részesülhetett a tantestület öt tagja: Szabóné Lovasi Ágnes, Schmidmajerné Róka Krisztina, Takács Gyöngyi, Varga Márta és Zongor Klára. Vendégeink voltak az Egry Úti óvodások és a felsőörsi tagiskola negyedikesei. Velük együtt közel négyszázan szerepeltek a jubileumi műsorban, melyet a szülőkön kívül a város intézményeinek vezetői is vastapssal jutalmaztak.
Loading...
Loading...
Örömmel és meghatottsággal láttam, hogy milyen összhang és bizalom van a gyerekek és a tanítók, tanárok között! Hálával gondolok Kovács Jánosra, az iskola alapító igazgatójára - aki Föntről tekintett ránk - és a még élő, a gálán megjelenő alapító tagokra, valamint azokra , akik már nem lehettek közöttünk, hiszen ezt a rangot az ő munkájuk nyomán teremthette meg a mostani TANTESTÜLET!

(Környei Jánosné, nyugdíjas igazgatónőnk)
Tisztelt Igazgató Asszony!
Kedves Ildikó!

Köszönöm a meghívást és  valamennyi a Gála létrejöttében közreműködő kollégának gratulálok.  Nagyon színvonalas, igényes műsort állítottatok össze, öröm volt nézni a mosolygó gyermekarcokat, a változatos, az iskola sokszínűségét bemutató műsorszámokat. 

(Hontai-Cziráki Marianna, tankerületi igazgató-helyettes)
Tisztelt Igazgató Asszony, Tanárok! Kedves Diákok!

Részt vehettem az iskola 45 éves évfordulója tiszteletére rendezett műsoron. Szeretnék köszönetet mondani valamennyi résztvevőnek és szervezőnek a felejthetetlen élményért! A mérhetetlenül kedves, igazán élvezetes és nagyon változatos műsornak köszönhetően csodálatos délutánt tölthettem el. Nagymamaként – akinek négy unokája Boteves – nosztalgiával gondoltam azokra az évekre, amikor gyermekeimet kísértem a Botev iskolába.

Még egyszer köszönöm az örömteli élményt! Gratulálok a pedagógus közösségnek!

(Szitási Istvánné, Boteves gyerekek nagymamája)
PrevNext