Book Creator

Izvješće o položaju i kretanju likova iz bajki

by Bajkospecijalci

Pages 2 and 3 of 27

Loading...
Međunarodni mjesec školskih knjižnica
Loading...
Naša školska knjižnica
Comic Panel 1
Loading...
Mjesec listopad je Međunarodni mjesec školskih knjižnica (International School Library Month – ISLM). Tema za 2021. godinu je Bajke i narodne predaje iz svih kutova svijeta.
Tradicija slavljenja školskih knjižnica započeta je 1999. godine sa Svjetskim danom školskih knjižnica, a 2008. godine proslava je prerasla u Međunarodni mjesec školskih knjižnica kako bi se knjižnice diljem svijeta mogle, svaka na svoj način, posvetiti proslavi svoje knjižnice.
Vođeni tom idejom odlučili smo na maštoviti i jedinstven način proslaviti taj veličanstveni mjesec. Svi znamo da bajke započinju dobro poznatom frazom - Jednom davno i da uglavnom sretno završavaju, ali jeste li se ikada zapitali kako su ti naši likovi nastavili živjeti?! Jesu li zaista i sada sretni? Jesu li ostarjeli ili su ostali vječno mladi? Čime se bave? Gdje žive?
Da bismo dobili odgovore na sva ta naša pitanja, morali smo angažirati naše najjače snage, našu Specijalnu jedinicu Bajkospecijalce. Opremljeni najsuvremenijom opremom i s puno volje i požrtvovnosti, krenuli smo u super tajnu akciju. Neke likove smo zaista teško pronašli i imali smo svakojakih problema pri traganju, ali zadatak smo uspješno obavili.
Loading...
Mjesec hrvatske knjige 2021.
Loading...

15. listopada - 15. studenoga


Loading...

Mjesec hrvatske knjige je nacionalna manifestacija koja se svake godine održava od 15. listopada do 15. studenoga. Posvećena je knjizi, knjižarstvu i knjižničarstvu. Tijekom tih mjesec dana u knjižnicama se održavaju raznovrsna događanja čime se promiče čitanje i pisanje.
Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige održava se u okviru Godine čitanja. Tema je "Hrvatski autori u Godini čitanja", a moto "Ajmo hrvati se s knjigom!".
Svečano otvaranje manifestacije je u Požegi 15. listopada 2021. godine.
Loading...
Loading...
Izvješće o položaju i
kretanju likova iz bajki
Loading...
Specijalna jedinica za traganje i pronalaženje
Loading...
Naočale za traganje i pronalaženje
Loading...
Supersonic Limited edition 2021


Naočale koje koriste nanotehnologiju s mogućnošću bržeg lociranja i otkrivanja detalja o kretanju i navikama tražene osobe. Mogu ih koristiti samo posebno obučeni i iskusni pripadnici specijalnih jedinica. Naočale imaju mogućnost prelaženja velikih udaljenosti i prebacivanja između raznih dimenzija. Prikupljaju i koriste sunčevu i mehaničku energiju za punjenje, a u sebi sadrže fleksibilne i transparentne solarne ploče. U njih su ugrađeni nanosenzori preko kojih se prikupljaju svi podaci. Putem sustava praćenja i komunikacije specijalci lako održavaju vezu s bazom.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Bajkospecijalci
Loading...
Specijalna jedinica za traganje i pronalaženje
Comic Panel 1
Loading...

Supersonic Limitied edition 2021
Loading...
Bajkospecijalci su jedinica koja se sastoji od četiri tima. Djeluju na području Lučkog, Stupnika i Ježdovca, a po potrebi i šire. U timovima su naši najelitniji agenti - agenti koje odlikuje hrabrost, požrtvovnost i spretnost. Njihova najveća odlika je načitanost, a specijalnost su im bajke. Čitanje i pisanje doveli su do savršenstva i upravo zbog tih odlika preraspoređeni su u najtajniju specijalnu jedinicu. Za izvršenje ovog zadatka koristili su se najnovijim i vrlo sofisticiranim metodama koje posjeduju samo vrhunski agenti.