Book Creator

(copy) Amanduskrant 4

by Martine Belaen

Cover

Loading...
Amanduskrant 5
Loading...
Loading...
GENIET!!
Loading...
Speech Bubble
Loading...
mei-juni 2023
Loading...
L6 op Zoom@regio
fietstweedaagse door de regio
Loading...
Wist je dat....
Comic Panel 1
Loading...
Een warme Kerstmis
en een gezond en
positief 2023!!
Loading...
nu al.....€......!!!!!
Loading...
Speech Bubble
Loading...
Loading...
Loading...
Speech Bubble
Loading...
Loading...
Op Bonami#5-klas met L5!!
Loading...
Loading...
L4 op zeeklas!!
Loading...
Speech Bubble
Loading...
* leerlingen van L6 het vormsel ontvingen en dat kinderen van het eerste leerjaar hun eerste communie deden.... PROFICIAT!!
* elk leerjaar op uitstap ging na de paasvakantie... enkele klassen gingen zelfs op meerdaagse uitstap!
* 3 juffen onze school verlaten.... juf Katrien V., juf Corinne en juf Nadine gaan met pensioen! Proficiat!
* dat juf Helena een kindje verwacht!!
* het speelleefgroen in V1 officieel werd geopend met veel kinderen, veel mensen, een lint, een drankje, een toneeltje, spelletjes....
* 2 groepen leerlingen deelnamen aan de Survivalrun op Ter Borcht
Loading...
Star;
Loading...
TOP!!
De neus van Pinokkio
door Klara uit 1A
2.
De vogel sprong op de neus van Pinokkio. En hij brak! De vissen aten de neus op!!!
1.
3.
En toen leefde hij met een gebroken neus.
Pinokkio is met zijn vriend gaan zwemmen. En ze zagen een grote vis.
L2
Naar de kinderboerderij
Caption At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
L3
Samen op uitstap!!
Sportdag in Ronse
door Céleste en Amelia
Toen we toekwamen in de Ijsmolenhoeve werden we eerst in groepjes verdeeld.
Elk groepje ging met een monitor op stap om verschillende activiteiten te doen. Eerst deed ons groepje een death ride.  Dat was leuk maar wel erg snel. We gingen ook op een klimmuur en we maakten vuur. We hadden ook waterspelletjes in de beek. Daar hebben we kikkervisjes gevonden. We speelden ook een spel met een soort pistool waar waterbolletjes uitkwamen. Het touwenparcours was ook heel leuk! Fijn dat het zo’n mooi weer was.Caption At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
Onze schoolreis naar Pairi Daiza
Op de speelplaats kregen de kinderen ‘s morgens eerst een bandje en daarna gingen we naar de bus. Na anderhalf uur rijden waren we in het park. In de voormiddag zagen we al heel veel dieren : de zeeleeuwen, de panda’s en de beren. ‘s Middags aten we op het speelplein. In de namiddag deden we weer een heel grote wandeling. We zagen een heel grappig nijlpaard. Het was supertof en we waren heel moe toen we terug naar huis gingen.
L4A
Beluister hier het verhaal in geuren en kleuren!
Door de schrijvers Luka,Pepijn en Kasper
De zoo van Antwerpen
Grappige dieren
Comic Panel 1
CAPTION At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
Deze tekst is van Oona
De zoo


Ik bezocht op 23 mei de Zoo van Antwerpen. Daar zag ik rare haaien vechten. We gingen ook naar de vlindertuin en daar zag ik super mooie vlinders in verschillende kleuren : blauw, geel, rood, zwart en bruin. Ik vond de zeehond het mooiste dier dat ik heb gezien. Mijn groepje vond de stokstaartjes heel schattig. We dachten dat de bruine Okapi baby ‘s had, maar dat was fout. Het waren de baby’s van de Rode Duikers. Zaynab en Phoeby dachten dat er Capybaras zaten maar dat was een ander dier. De grappige apen speelden leuk met elkaar. Wij mochten heel de Zoo alleen met ons groepje bezoeken. We zagen de Chimpansees niet allemaal, maar eentje
wel.Voor mij was dat nu de leukste schoolreis!

Telkens sprak de juf een tijdstip af om te verzamelen en ons hapje te eten.
Als we bij de gevaarlijke leeuwen waren, keken zij de hele tijd naar mij. Het groepje en ik zagen ook de lelijke piranha’s. We konden ook mooie vogels bewonderen.
In de donkere grot waren er grote buffels. 
Ik vond de schoolreis naar de zoo de
leukste  schoolreis!
Deze grote rakker zie je in de Egyptische tempel. Hij eet heel veel en speelt veel in de buurt van de tempel. Daarom kun je hem niet zoveel zien. Hij eet vooral gras, bladeren, struiken en fruit.
De leeuwin zat te rusten en voor haar kinderen te zorgen. Op de grote brug kon je de leeuwen goed bekijken. Er waren veel kunstenaars die het uitzicht schilderden. De leeuw at zijn buik vol met biefstuk.
L4B Zeeklassen
Auteurs: Emilia & Briek.s
Zeeklassen 4de leerjaar
Activiteiten
Comic Panel 1
Caption At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
We verbleven in Duin&Zee.
Zondag: We zijn naar het strand geweest en de juffen hebben ons in groepjes verdeeld om een zandkasteel te bouwen.
Maandag: Zijn we met de tram naar Sealife gegaan. Na het bezoek aan Sealife hebben we wandeling in de Fonteintjes gemaakt en we hebben ook met de go-carts gereden.
dinsdag: Konden we kiezen tussen twee activiteiten (boter bij de vis & vlieger feest) In de activiteit boter bij de vis moest je bakken met visgerechten & in de activiteit vliegerfeest moesten we een vlieger maken. Daarna hebben we in de zee gezwommen.
Woensdag: Eerst hebben de juffen & ouders (van het oudercomité) een toneeltje gespeeld en dan hadden we het ruimtevreterspel gespeeld en dan was de zee klassen gedaan. Het was keileuk!!
PrevNext