Book Creator

Нашият Свят

by Валерия Такева

Cover

Loading...
ОУ „Свети Иван Рилски“ , гр.Перник
Loading...
Проект „Занимания по интереси“
Loading...
Забавни сцени из живота на седмокласниците от клуб „Моят свят“ и клуб „Светът около нас“
Loading...
Loading...
Авторски колектив:
Радост Русева 7. е клас
Здравко Анев 7. д клас
За втора поредна година ние, учениците от проект “ Занимания по интереси”, работещи в клубовете ,,Светът около нас“ и ,,Моят свят“, превръщаме своето свободно извънучилищно време в най-забавните ни часове в прогимназиален етап. Инициативите на двата клуба са винаги интересни и разнообразни, но разбира се и полезни за всеки един от нас.
В забързаното ни ученическо ежедневие почти никога не ни остава време да разпуснем, да се видим с приятели и да се разсеем от училищните си ангажименти. Нашите клубове помагат да се вгледаме в света около нас - при това по вълнуващ начин - заедно. Дори и във време на пандемия, да се чувстваме значими и да общуваме с връстниците ни, с учителите, с родителите . 
Дейностите на двата клуба имат и общополезна функция за класове ни. С всяка следваща сбирка се опознаваме и обикваме все повече и повече. Всички мислехме, че знаем абсолютно всичко един за друг, но успяхме да се само опровергаем, защото винаги успяваме да научим нещо ново едни за други. А и емоциите, споделеният опит, изживяванията сред природата, ще останат незабравими като най-вълнуващи и безценни спомени от родното училище.
Под ръководството на нашите ръководители - г-жа Валерия Михайлова и г-жа Мариана Славчева, се събираме през почивните дни, за да опознаем заедно, или да преоткрием вълнуващи места от родния край, да посетим забележителни туристически обекти или институции, да научим любопитни факти за града ни, да бродим по зелените пътеки на родината, да изживеем заедно миговете на приятелство. 
PrevNext