Book Creator

eTwinning 2021/22

by Júlia Codinach Soler

Pages 2 and 3 of 11

Loading...
eTwinning
Loading...
Come and see my world
Loading...
El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea que va començar l’any 2005 com una part fonamental del programa e-Learning. Des de la seva creació el 2005, eTwinning s’ha convertit en la xarxa social europea més gran de docents i centres escolars.  

L’objectiu d’eTwinning és promoure i facilitar el contacte, l’intercanvi d’idees i el treball en col·laboració entre professorat i alumnat dels països que participen en eTwinning, a través de les TIC. Docents i alumnes de centres escolars de diferents països europeus poden desenvolupar projectes de col·laboració a través d’Internet sobre qualsevol tema de l’àmbit escolar acordat pels participants.
Loading...
Els alumnes de P5 participen aquest curs 2021/22 en el projecte: Come and see my world. L’objectiu d’aquest projecte és que els nens i nenes investiguin sobre les seves tradicions i que en descobreixin d’altres aprenent, també, cançons i danses d’altres cultures. Els centres escolars amb qui compartirem el projecte són d’Itàlia, Eslovènia, Turquia, Romania i Polònia.
Loading...
Loading...
1. Ens presentem
Loading...
Abans de començar el projecte vam buscar en una bola del món on vivien els nostres companys. Ens vam haver de fer a la idea que vivien tan lluny que per visitar-los hauríem d'agafar un avió.
Loading...
P5 A
Loading...
Loading...
P5 B
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Després vam veure la necessitat de presentar-nos. Els alumnes creien que s'havien de donar a conèixer als seus nous companys i companyes, així que vam preparar unes banderoles on van poder escriure i dibuixar la seva informació personal: el seu nom, la seva foto, la seva edat, la data de naixement, el seu color preferit, una cosa que els agrada i una que no.