Book Creator

Aplec de contes

by alumnes del Programa d'Acompanyament Escolar

Pages 2 and 3 of 21

Loading...
L'ANTIDOT
Loading...
El conte de n'Eloy
Loading...
Hi havia una vegada un home que es deia Nick.
Un dia en Nick anava al treball amb el seu cotxe quan va veure com una persona caia d’un edifici.Va sortir del cotxe va veure el cadáver pero el cadáver va despertar i es va convertir en zombie.Així que va passar el temps fins que quasi tota la ciutat es va infectar.
Al dia següent en Nick se’n va anar de la ciutat amb avió. llavors, azafata  de l'avió es va convertir en zombie. Així que com la porta dels pilots de l'avió estava oberta dons  el zombie va matar a el pilots i l'avió es va descontrolar i va xocar.
En Nick va sobreviure a la caiguda pero es va desmallar menys mal que uns metges el varen trobar.Després d’un temps en Nick va despertar i va hackear un ordinador per averiguar l’antidot.Quan en Nick va trobar l'antídot va enviar avions per tot el mon per llevar la infecció.

Loading...
El conte d'en Juanma
Loading...
EL ZOMBI
Loading...
Hi havia una vegada una ambulància que tenia les portes obertes els metges del vehicle varen capturar al zombi i el va dur a un laboratori. Allà varen observar començarem per la sang utilitzant el microscopi.

Despres han anat a l'ordinador a comproba les cameres i havia vist al zombi
que se havia ficat dins el laboratori se havia donat conta que tenia al zombi derera seva i el va ferir . Es va donar conta amb el microscopi que hi havia un virus dolent.De sopte va anar a veure les cameres i com etaba amb el trate de cientific no se va dar conta de que tenia una erida i va cridar a la ambulancia i va mirar amb el microscopi si tenia el virus i el tenia el virus i se va combertir en un zombi.Un dia quedaba un unic cientific i el cientific va crear la vacuna i el va posar a tots els zombis del mon i els zombis se varen combertir en persones normals.
Loading...