Book Creator

Školski bregi

by Tea Kukić

Cover

Loading...
Školski bregi
Loading...
Školske novine Osnovne škole Posavski Bregi
Loading...
Broj 3, školska godina 2022./2023.
Loading...
Loading...
Caption At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
Loading...
Pozdravljamo vas na početku novog broja naših digitalnih školskih novina. Potrudili smo se popratiti sve važne događaje koji su se dogodili u našoj maloj školi i oko nje. Pročitajte kako smo se proveli na izvanučioničkoj nastavi. Naši novinari obradili su nekoliko aktualnih tema poput svjetskog prvenstva. Predstavit ćemo rad Udruge za zaštitu životinja Zlatni čagalj i kako smo kao škola pomogli četveronožnim prijateljima.
Terra je naša nova keramičarska skupina, a o njenom radu intervjuirali smo voditeljicu i učiteljicu likovne kulture Mariju Knežević i vrijedne članove. Učiteljica povijesti posjetila je izložbu o povijesti školstva na području našega grada u Gradskom muzeju Ivanić-Grad pa pročitajte što je novoga doznala o povijesti naše škole. Naši novinari donose preporuke za film, knjigu, glazbu i internetsku stranicu, a novine će se razvijati tijekom godine i informirati vas o svemu bitnom.

Uredništvo Novinarske grupe
Loading...
U ovom broju čitajte ...
Loading...
vijesti iz škole i oko škole, keramičarska zadruga, povijest školstva u Ivanić- Gradu, školska natjecanja, Zlatni čagalj, preporuke za gledanje, čitanje i slušanje