Book Creator

5 PASI PENTRU O MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS

by Gheorghe Roxana

Cover

Loading...
Loading...
5 Paşi
Pentru O Minte Sănătoasă În Corp Sănătos

  1. Fii atent(ă) la corpul tău

1
Fii atent(ă) la corpul tău.

  1. Observă semnalele de la nivelul corpului. Fie că asta înseamnă nevoia de a consuma un anumit aliment, o stare de oboseală, senzaţia ciudată referitoare la o anumita situaţie sau o durere, de exemplu.
Practicând această atenţie, nu numai că intuiţia ta va creşte în mod surprinzător, dar vei observa şi o îmbunătăţire a vitalităţii şi a sănătăţii tale.
Alege să mergi pe jos.
Nu îţi spun să renunţi complet la a te deplasa cu automobilul, ci doar să te opreşti fie chiar şi pentru 5 secunde înainte de a decide să mergi cu mașina şi să îţi răspunzi la întrebarea: „Cum ar fi dacă aş merge pe jos?”…
O dată ce începi să îţi pui această întrebare – şi vei începe să faci la început probabil drumuri scurte – vei observa cum vei începe să dezvolţi inteligenţa corporală, găsind apoi noi modalităţi de a face mişcare.
2.
3
Prepară-ţi singur mâncarea acasă cel puţin 1 zi pe săptămână.

Te invit ca măcar o zi pe săptămână să îţi asculţi vocea interioară şi să îţi iei timpul de a găti. Orice vrei tu, atâta timp cât îţi face plăcere 
 Vei fi uimit de rezultate. 
Dacă eşti precum majoritatea oamenilor activi din ziua de azi, este foarte probabil că îţi trăieşti viaţa pe repede-înainte, zi de zi. Și de multe ori, în cazul în care nu „înfuleci” ceva rapid pe drum sau în oraş, nemaiavând timp de gătit, comanzi ceva de mâncare pentru a-ţi fi livrat acasă.

PrevNext