Book Creator

Аце и Ана: Собирање лисја

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
АЦЕ И АНА

„СОБИРАЊЕ ЛИСЈА“
Loading...
Loading...
Loading...
Има многу лисја наоколу. Аце собира лисја.
Кучето го набљудува Аце.
Аце ги насобрал лисјата во големо купче.
Погледни! Ова е напорана работа!
Кучето и понатаму го набљудува Аце. 
Погледни, кучето на Аце скокнало во воздух. Аце викнал, 'СТОП!
О не! Кучето на Аце лежи во купчето со лисја! Лисја имало на сите страни! Аце ќе мора се повторно да собира. Сиротиот Аце.
КРАЈ!
PrevNext