Book Creator

Кокиче

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
КОКИЧЕ
Loading...
Три листенца смели
и по боја бели
заиграле бела игра

и секој им вели:
Вие сте кокичиња

најхрабри од сите
а уште се ладни деновите
PrevNext