Book Creator

Текстил- ТО

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
ТЕКСТИЛ
Loading...
Многу работи околу нас се направени од разни текстили.
Ајде да видиме некои примери.
Нашите алишта се направени од текстил.
Нашите постелнина е направена од текстил.
Чаршафот на масата е изработен од текстил.
Завесите се направени од текстил.
PrevNext