Book Creator

Текстил- ТО

by Meri Nolceva

Pages 2 and 3 of 8

ТЕКСТИЛ
Loading...
Многу работи околу нас се направени од разни текстили.
Loading...
Loading...
Ајде да видиме некои примери.
Loading...
Нашите алишта се направени од текстил.
Loading...
Нашите постелнина е направена од текстил.
Чаршафот на масата е изработен од текстил.
Завесите се направени од текстил.
Teпихот на подот е направен од текстил.
Задача: Допирајте ги алиштата, тепихот, завесите, чаршафите во домот додека ја читате уште еднаш лекцијата.
PrevNext