Book Creator

Доктор и наставничка

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
ВИДОВИ ПРОФЕСИИ:
ДОКТОР И НАСТАВНИЧКА
Loading...
Loading...
Вид на професија:

ДОКТОР
Докторот работи во болница.
Кога нешто не боли, одиме кај докторот.
Докторот ни дава лекарства за да бидеме повторно здрави.
Вид на професија:

НАСТАВНИЧКА
PrevNext