Book Creator

Детска соба

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
Простории во домот
ДЕТСКА СОБА
Loading...
Во детската соба е нашиот кревет. Таму спиеме.
Во детската соба е мојот плакар. Таму е мојата ОБЛЕКА и таму се пресоблекувам.
Во детската соба се моите играчки. Јас тука можам да си ИГРАМ.
Детската соба е моето катче!
PrevNext