Book Creator

Сетилен орган за допир

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
СЕТИЛЕН ОРГАН ЗА ДОПИРРАЦЕ (кожа)
Loading...
НИЕ ДОПИРАМЕ или ЧУВСТВУВАМЕ СО НАШИТЕ РАЦЕ (кожа).
(Допри ги рацете.)
Можам да ја допрам водата.
Можам да ја допрам земјата.
Можам да ја допрам овцата.
Можам да го допрам боцкалката.
PrevNext