Book Creator

Разговор по телефон

by Meri Nolceva

Cover

Loading...
РАЗГОВОР ПО ТЕЛЕФОН
Loading...
Телефоните ни служат за комуникација.
На телефон може да зборуваме и да се гледаме.
Битно е да го поздравиме соговорникот.
И кога завршуваме со разговорот да кажеме чао.
PrevNext