Book Creator

Natura-izvor al vieții

by Tatiana Sîrghi

Cover

Loading...
Loading...
Natura- izvor al vieții
Loading...
Sîrghi Tatiana, specialitatea Psihologie,
Universitatea Pedagogică de Stat ,, Ion Creangă''
Tema 1: ,,Omul cu natura"
Ellipse;
Omul şi Natura trebuie să co-existe într-o armonie perfectă. Natura îi oferă fiinţei umane forţa de care acesta are nevoie pentru a supravieţui, iar omul, la rândul său, ar trebui să fie profund recunoscător şi să-i asigure o protecţie permanentă.
Ellipse;
Ellipse;
2
Ellipse;
Ellipse;
Ellipse;
Tema 2: ,, Relația omului cu natura"
Ellipse;
O înţelegere profundă a relaţiei dintre om şi natură formează o atitudine corectă, care poate contribui semnificativ la obţinerea fericirii, prosperităţii şi longevităţii reprezentanţilor societăţii umane. De fapt, cele menţionate mai sus nu conţin niciun cuvânt, care nu ar putea fi argumentat din punct de vedere ştiinţific. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, înot sau drumeţii la munte, interacţiunea cu natura are un efect extrem de pozitiv asupra psihologiei şi fiziologiei fiinţei umane.
3
Ellipse;
Ellipse;
Ellipse;
Ellipse;
Atunci cand oamenii vizualizează fotografii cu natura, sunt mai înclinaţi să acorde prioritate valorilor eterne, decât aspiraţiilor pentru bogăţie şi faimă. Aceştia erau dispuşi să împărtăşească şi să participe la activităţi de caritate, spre deosebire ce cei care au privit fotografii cu peisaje urbane.
Oamenilor deconectaţi de la sursa principală a forţei lor – natura – le este foarte dificil să-şi păstreze organismul într-o stare satisfăcătoare de sănătate.
Suntem parte din tot ceea ce ne înconjoară. Ne-am născut ca specie în natură. Nu putem exista decât în sânul ei. 
4
Ellipse;
Ellipse;
Ellipse;
Tema 3: ,, Natura vindecă''
Ellipse;
5
Ellipse;
Design fără titlu
PrevNext