Book Creator

Album

by TENA ČIMIN

Cover

Loading...
Ena i Tena album uspomena
Loading...
Loading...
Tena Čimin 8.a
OŠ Suhopolje
Upoznavanje
Bio je to rujan prvi dan u trećem razredu. Bila sam toliko sretna i uzbuđena jer ću možda upoznati neke nove prijatelje. Prvi sat je počeo u razred je ušla jedna djevojčica mnogo niža od svih ostalih. Odmah mi se svidjela jer je bila nekako drugačija mislim u dobrom smislu drugačija. Sprijateljile smo se te smo od toga dana ja i Ena nerazdvojne.
Košarka
Kako je vrijeme odmicalo i kako smo mi sad već bile starije. Odlučila sam početi trenirati košarku sa Enom. Ena obižava igrati košarku. Ona već trenira godinama i ima dosta iskustva. Oduvijek me je gnjavila s tim kako bi bilo super kada bih i ja trenirala košarku sa njom. Tako sam i ja počela igrati košarku. Svidjelo mi se te smo sada nas dvije provodile više vremena skupa.
Prijateljstvo
Naše prijateljstvo postajalo je sve veće i veće. Uvijek si međusobno govorimo naše probleme i tajne te sve što nas muči. Sretna sam što imam tako dobru prijateljIcu koja je uvijek tu za mene te također i ja za nju.
Slobodno vrijeme
Slobodno vrijeme provodimo tako što se družimo, gledamo filmove, jedemo kokice i igramo se sa Konradom. Konrad je Enin pas koji je ljetos došao kod nje u kuću te je naposljetku i ostao živjeti sa njom. Volim se igrati s njim jer mi je smiješan i zabavan.
Zaljubljenost
Ena se zaljubila u Igora. On je jedan dečko iz naše škole koji stalno dolazi gledati Enu na utakmicama. Po njemu sam odmah vidjela da je zaljubljen do ušiju u Enu. Sve sam joj ispričala kako je i on zaljubljen u nju.
PrevNext