Book Creator

Den söta gröna elefanten och den lilla rosa musen

by Denise Quispe Weiss

Cover

Loading...
Loading...
Den söta gröna elefanten och den lilla rosa musen

Loading...
Skriven och illustrerad av Denise Quispe Weiss

En berättelse om kärlek och vänskap!
Följ med på äventyren med den lilla rosa musen och den söta gröna elefanten i denna hjärtevärmande berättelse om kärlek. På varje sida av denna lilla bok kan du titta på en kortfilm med berättelsens karaktärerna. På kanten kan du hitta 3 hjärtan i olika färger.

Om du vill lyssna på berättelsen uppläst på SVENSKA
tryck på det blåa hjärtat.

Om du vill lyssna på berättelsen uppläst på ENGELSKA
tryck på det rosa hjärtat.

Om du vill lyssna på berättelsen uppläst på SPANSKA
tryck på det gula hjärtat.

Det var en gång en liten rosa mus och en söt grön elefant som förälskade sig i varandra. De träffades en solig sommardag när de promenerade längs stranden, och det var kärlek vid första ögonkastet. De lekte, simmade och åt glass tills solnedgången. Så blommade deras kärlek en solig sommardag med en promenad längs stranden.
De var tvungna att hålla sin kärlek hemlig eftersom de visste att deras familjer inte skulle gilla det. Alla i staden visste att möss och elefanter var ärkefiender. De bodde på olika sidor av staden, pratade aldrig med varandra och deltog aldrig i samma sociala aktiviteter. Rädda för konsekvenserna lovade den lilla musen och den söta elefanten att hålla sin kärlek hemlig för evigt.
Deras enda bekymmer var den elaka lila katten, som alltid försökte få den lilla musen i trubbel. Han brukade följa efter musen och försöka ta honom på bar gärning för att gå och berätta för hans mamma. Den elaka lila katten var faktiskt avundsjuk på den lilla rosa musen eftersom musen var så trevlig och omtyckt av alla.
PrevNext