Book Creator

Легенди за пролетта

by Radostina

Cover

Loading...
Училищен звън
Loading...
СУ "Иван Вазов",
гр. Поморие
Loading...
Март 2023
Loading...
Ученици от 4. В клас разказаха легенди за пролетните цветя
Comic Panel 1
Loading...
Пролетта е вълшебен сезон, изпъстрен с цветно настроение и слънчеви мигове. Пролетта е време, в което природата се събужда и тихичко нашепва за красота и нежност. Магия е този сезон, обгърнат в топлите лъчи на слънцето и дъхавата прегръдка на уханни цветя.
Дългочаканата пролет посрещнаха и учениците от 4. В клас на СУ "Иван Вазов", гр. Поморие с класен ръководител г-жа Василка Димитрова. Те изработиха проекти, в които споделиха легенди за пролетните цветя. Красиво изрисувани рози, лалета, нарциси, маргаритки придрижаваха текстовете на учениците.
Loading...
Легенда за лалето
Пролетта е тук
Легендите са послания от миналото
Легенда за маргаритка
Легенда за нарциса
В легендите е скрита вярата на хората в магичното, във вълшебното... Всяко стръкче, всеки цвят е дошъл на тази земя по някаква причина и разказите за появата се превръщат в приказни слова...
Легенда за розата
Легенда за розата
Красотата на цветята
Цветята и тяхната магия
Легенда за лалето
Цветята са олицетворение на красотата, на съвършенството, на вечния стремеж към прекрасното. Затова пролетта е онова време, в което всичко се събужда за нов живот и превръща света в многоцветна приказка.
CAPTION At malesuada nisl felis sit amet dolor. Duis ultrices semper lorem nisl felis sit. At malesuada nisl felis sit amet dolor nisl felis.
Легенда за розата
Пролетта разказва невероятни приказки...
Легенда за зюмбюла
Пролетта е шепот, магия, трепет... Пролетта е сезон, който пленява... Красота и нежно ухание се съчетават в приказен танц и създават усещане за вълшебство...
Легенда за еделвайса
Пролет и вълшебство
Пролетни легенди
PrevNext