Book Creator

Gemenele disparute

by Amalia Stoian

Cover

Loading...
Gemenele dispărute
Loading...
Loading...
Prolog
Femeia înger împreună cu bărbatul demon fug cu gemenii în brațe. Ei sunt urmăriți de îngeri și demoni. Știind că nu aveau scăpare, au decis:

-Nu vom scăpa! spune el

Femeia cu micuța Angela în brațe.

-Stiu. adaugă bărbatul cu Evelin in bratele lui.

-Chiar dacă nu scăpăm, vreau o viață sigură pentru fetele noastre! spuse femeia cu lacrimi în ochi.

-Și eu! Deci e timpul!
Eu o voi lasa pe Evelin la poarta demonilor si tu o vei lasa pe Angela la poarta îngerilor ! Vor locui separat, dar macar voi fi linistite pentru o vreme...

- Bun. Te iubesc! spune femeia cu lacrimi în ochi.

-Și eu te iubesc!

Și apoi, cei doi s-au despărțit...
La poarta demonilor:

-Fii tare, fetița mea! spune Tatăl lui Evelin, dându-i toată puterea care s-a transformat într-un tatuaj care este acum pe umărul micului demon.
A pus o mică panteră lângă fată-Ai face bine să ai grijă de fetița mea! îi spune tatăl său. Apoi o lasă lângă poartă și pleacă. Nu după mult timp, o doamnă o găsește și intră cu ea pe tărâmul demonilor.
La poarta îngerilor

-Fii o fată bună și ascultătoare!
spune mama Angelei, dându-și toată puterea fetiței care s-a transformat într-un tatuaj pe umărul micului înger. Ii da un sarut si ii pune un pui de leu pe pieptul copilului: -Păzește-mi fiica cu prețul vietii tale , te implor! femeia oftă și fuge. După un timp o doamnă o găsește
și merge cu ea în țara îngerilor.
Timp de 17 ani, fiecare fată a crescut în felul ei, Evelin devenise unul dintre cei mai temuți demoni. Avea ceva al ei, ceva care îi făcea pe ceilalți să se sperie de ea de fiecare dată. Îi plăcea să-și trimită hiena cu care fusese găsita în țara îngerilor și să-i sperie.
În schimb, Angela devenise o fată ascultătoare, cuminte, nu putea trece peste cuvântul femeii care a adoptat-o, era o fată cu capul pe umeri.
PrevNext