Book Creator

Gemenele disparute

by Amalia Stoian

Pages 6 and 7 of 25

Prolog
Femeia înger împreună cu bărbatul demon fug cu gemenii în brațe. Ei sunt urmăriți de îngeri și demoni. Știind că nu aveau scăpare, au decis:

-Nu vom scăpa! spune el

Femeia cu micuța Angela în brațe.

-Stiu. adaugă bărbatul cu Evelin in bratele lui.

-Chiar dacă nu scăpăm, vreau o viață sigură pentru fetele noastre! spuse femeia cu lacrimi în ochi.

-Și eu! Deci e timpul!
Eu o voi lasa pe Evelin la poarta demonilor si tu o vei lasa pe Angela la poarta îngerilor ! Vor locui separat, dar macar voi fi linistite pentru o vreme...

- Bun. Te iubesc! spune femeia cu lacrimi în ochi.

-Și eu te iubesc!

Și apoi, cei doi s-au despărțit...
La poarta demonilor:

-Fii tare, fetița mea! spune Tatăl lui Evelin, dându-i toată puterea care s-a transformat într-un tatuaj care este acum pe umărul micului demon.
A pus o mică panteră lângă fată-Ai face bine să ai grijă de fetița mea! îi spune tatăl său. Apoi o lasă lângă poartă și pleacă. Nu după mult timp, o doamnă o găsește și intră cu ea pe tărâmul demonilor.
La poarta îngerilor

-Fii o fată bună și ascultătoare!
spune mama Angelei, dându-și toată puterea fetiței care s-a transformat într-un tatuaj pe umărul micului înger. Ii da un sarut si ii pune un pui de leu pe pieptul copilului: -Păzește-mi fiica cu prețul vietii tale , te implor! femeia oftă și fuge. După un timp o doamnă o găsește
și merge cu ea în țara îngerilor.
Loading...
Timp de 17 ani, fiecare fată a crescut în felul ei, Evelin devenise unul dintre cei mai temuți demoni. Avea ceva al ei, ceva care îi făcea pe ceilalți să se sperie de ea de fiecare dată. Îi plăcea să-și trimită hiena cu care fusese găsita în țara îngerilor și să-i sperie.
Loading...
În schimb, Angela devenise o fată ascultătoare, cuminte, nu putea trece peste cuvântul femeii care a adoptat-o, era o fată cu capul pe umeri.
Loading...
Într-o zi, însă, Evelin plecase cu pantera ei, Sierra, la graniță pentru a o trimite în țara îngerilor, dar de nicăieri apare Angela cu leul, Silver, care o vede pe Evelin, dar nu știu nimic una despre celălalta. Ambele fete primesc aceeași pedeapsă, aceea de a fi trimise pe pământ și de a-și trăi restul vieții ca ființe umane, dar pedepsele au fost date de diferite consilii. Când a trebuit să plece, Evelin a fost anunțată că va merge pe pământ cu Angela. Vor locui împreună.
Loading...
La început, viețile celor doua fete de pe Pământ nu erau usoare deloc. Angela s-a adaptat mult mai greu cu Evelin.
Fetele au putut merge și la locurile natale, rai și iad, pentru diverse ceremonii importante, cu aprobarea consiliilor, Evelin trebuind să fie sub supravegherea Angelei.
Viața fetelor a început să devină mai ușoară și a inceput sa fie mult mai ușor pe Pământ. Totul începea sa fie normal. S-au obisnuit cu ideea de a fi pământeni. Au participat la baluri, au mers la petreceri, s-au distrat și, cel mai important, au avut grijă una de cealalta.
Pe pământ, ambele, Evelin și Angela se întâlniseră cu prieteni de-ai lor care fuseseră și ei exilați. Prin ei întâlniseră pe fiecare dintre demonii și îngerii exilați sau care voiau sa vina pe pământ.

Evelin a ajuns să iubească un demon, ceea ce nu era obișnuit, pentru că demonii nu iubesc, iar Angela nu a putut să iubească pentru că ajunsese la nivelul 10 la Turneu și urma să facă parte din consiliu, dar cei care făceau deja parte au decis să ia îndepărtează capacitatea lui de a iubi pentru a se asigura că nu va abdica.
Într-o zi, când Evelin era la serviciu (lucra la un magazin de îmbrăcăminte), un cuplu vine și îi întreabă fata dacă le poate da o părere despre un articol vestimentar. În momentul în care fata s-a uitat la ei, iar ei la ea, și-au dat seama imediat. Cei doi au fost părinții naturali ai lui Evelin. În acel moment, fetei i-au venit o mulțime de imagini din momentul în care tatăl ei a lăsat-o la poarta iadului. Cu lacrimi în ochi, i-a întrebat de ce au părăsit-o. Și atunci părinții ei i-au spus povestea: tatăl ei era un demon, iar mama ei un înger. Amândoi au fost exilați pe pământ, demonul fiind pus sub supravegherea îngerului.
S-au apropiat foarte mult unul de celălalt și au ajuns să se iubească și, deși era interzis, au născut gemeni: Evelin și Angela, unul fiind lăsat la poarta raiului și cealaltă la poarta iadului, fiecare cu câte un animal. În acel moment, Evelin își dăduse seama că în tot acest timp a fost cu Angela, de fapt era cu sora ei.
O sunase și i-a spus să vină la magazinul unde lucrează. Cand a sosit, Angela a avut aceeasi reactie ca si sora ei, i-au venit in minte tot felul de amintiri si a realizat totul. Atunci, cele două fete, la cererea cuplului, au decis să locuiască cu părinții lor naturali, care și-au câștigat încrederea în timp.
Sfarsit
PrevNext