Book Creator

Proect

by ナスティア

Cover

Loading...
Foamea si seceta anul 1946-1947
Loading...
pentru ca era seceta si nu crestea nimic oamenii sub caldura de 35-40C
ei gaseau in padure iarba, de exemplu cind bunica mea sa nascut 1941-2001 si dupa spusele ei, ei mincau o iarba sau cum o numeau ei "harbujei". Daca mai gaseau mincau flori de salcim,papadii, romanita etc.
Pentru ca era seceta cei din armata trebuiau sa manince normal asa ca Stalin a decis ca fiecare luna de la boeri sa se ia mincarea lor. Fiecare luna cei de la armata veneau in sat si se uitau prin pod la oameni si luau tot ce era. Bunica ia povestit mamei mele ca aveau un sac de faina ei puneau in paturi si il aruncau in fintina ca sa nu gaseasca, iar apoi cind ei se duceau il scoteau si faina care sa udat faceau din ea ceva de genul placinte.Una din altele variante era sa iau toate produsele oile sau ce aveau si le puneau in alta camera a casei si apoi usa o inchideu si faceu ca perete de parca nu este nimic.
Altii care nu aveau nici hrana nici macar iarba mincau soareci sopirle etc. Sau daca nici ele nu erau vietati, luau incaltaminte din piele curele din piele, le puneu in apa si le fierbeau apoi beeau acea apa ca un fel de supa.
dar in cel mai rau caz se intimlpa canibalismul

You've reached the end of the book

Read again

Made with Book Creator

PrevNext