Book Creator

Revista On vols viatjar? 3

by Emilio Martínez

Cover

Loading...
Carta del Coordinador
Estimats amics i amigues,
Acaba el curs 2022-2023 amb molta pena d'haver-nos d'acomiadar fins d'aquí a un parell de mesos, però també amb molta alegria per la bona feina feta per tot l'alumnat, professionals i famílies de la nostra escola.
Aquest curs hem pogut gaudir (per fi) d'un curs on la COVID ja no ens ha condicionat i hem pogut reprendre totes les iniciatives pre-pandèmia, a més d'haver-ne afegides de noves.
Volem donar-vos les gràcies per tot el suport, comprensió i col·laboració i esperam que pogueu carregar les piles pel següent curs 2023-2024.
En darrer lloc m'agradaria fer especial menció a l'alumnat de 6è de primària que enguany se'n va cap a l'Institut: Aquesta sempre serà casa vostra!
Emilio Martínez
Coordinador de la revista escolar del CEIP Blanquerna
Una Tornada molt especial
N'Álvaro Moratalla, alumne de 2nB de Primària, després de 2 anys, per fi torna a la nostra escola després d'haver superat una malaltia que l'ha fet estar a l'hospital. Com el campió que és, ha superat aquest gran repte que li ha posat la vida i tota la seva classe i la de 2nA li varen fer una festa de benvinguda en la seva tornada. T'estimam Álvaro!!
ETS UN CAMPIÓ!
PrevNext