Book Creator

Adolescenta

by Natalia Zloi

Pages 2 and 3 of 6

Loading...
Adolescența este perioada care face trecerea de la stadiul de copil la cel de adult. Este etapa în care copilul se dezvoltă foarte mult atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional sau social.
Dragi adolescenți acest subiect este unul extrem de discutat de psihopedagogi. Unii considera adolescenta o “varsta ingrata”, altii “varsta de aur”, pentru unii este “varsta anxietatii, insatisfactiei, nesigurantei, crizelor”, iar pentru altii, “varsta marilor elanuri”.
Hai să răsfoim acest album pentru a fi deacord cu cele expuse.
Loading...
„Adolescența, o perioadă dificilă pentru familie“ – interviu cu regizorul Nicolae Constantin TĂNASE
Loading...

- Ce parere aveti despre adolescenti din zilele noastre?
- Sunt foarte preocupati de tehnologie decat unii pentru alti. Nu vezi nicaieri un adolescent care să nu fie cu ochii în telefon sau cu căștile in urechi.
- Cum era adolescența pe vremea dumneavoastră?
- Nu beneficiam de tehnologia pe care o foloseste generatia din zilele noastre, pe atunci vorbeam unii cu altii si mai rar foloseam telefoanele. Nu ca acum ei nu ar comunica, cominică dar prefera sa o faca prin intermediul telefoanelor.
- Ce pare aveti despre cum isi exprima adolescantii emotiile?
- De cele mai multe ori acestia intalnesc pe cineva prin itermediul paginilor de socializare, decat sa-si ridece capul din telefon si sa fie atent la persoana de langa el/ea. Iar atunci cand vine vorba de relatii acestea rar dureaza mult si pe baza ca amandoi tin unul la altul.
Loading...

You've reached the end of the book

Read again

Made with Book Creator