Book Creator

viatge estudis

by Marc Amengual Meinardy

Cover

Loading...
Loading...
VIATGE D'ESTUDIS
Loading...
Són tres dies no???
Thought Bubble
Loading...
Loading...
MARC AMENGUAL
ÍNDEX

La Garrotxa està situat a Girona ( Barcelona ).

Té aproximadament 55.999  (2016)
EL PRIMER DIAEns aixecam a les 3:00 am per beranar i anar cap al pàrquing del poliesportiu, allà ens passarà a recollir el autocar a les 4:30 am per dur-nos cap el aeroport.
Allà agafarem el vol cap a Barcelona a les 7:30 h que durarà quaranta minuts. Quan arribem a Barcelona ( 8:10 aprox. ) i ens esperarà un autocar per dur-nos cap a la Garrotxa que durarà aprox. dues hores

A la Garrotxa ens acomodàrem i llavors dinarem, anàrem a descansar una estona i llavors anàrem a fer senderisme per el cràter d'un volcà.
Després de tres hores caminant tornàrem al refugi ens dutxàrem, i sopàrem
i ens anàrem a dormir per al dia següent estar descansats.
EL SEGON DIA


El segon dia del viatge en aixecàrem a les 8:00 am per baixar a beranar i llavors a les 9:00 am anar a fer barranquisme, a les 13:00 pm tornàrem per dinar.
Després de dinar descansàrem una hora i ens anàrem a fer tres hores de nording walking (caminata amb pals), a les 19:30pm arribàrem al refugi per dutxar-nos, descansar, i, a les 21:00 pm anàrem a sopar i a les 22 h ens anàrem a dormir per el dia següent aixecar-nos a les 7:00 am.
Vamos Barranquisme
Speech Bubble
EL TERCER I DARRER DIA


Ens aixecàrem a les 7:00am,preparàrem les maletes, baixàrem a berenar i a les 8:30am ens anirem cap a Port Aventura World ( tres hores d'autocar ).
Un pic hàgim arribat allà (11:30 am ) quedàrem a un lloc concret i ens deixàrem anar per lliure fins a la 13:00 pm que ens varem veure al restaurant per dinar, després de dinar en deixaren anar un altre pic per lliure fins a les 17:00 pm que ens haviem de veure a l'entrada per anar-nos cap a l'aeroport .

Anirem a sopar o a un Mac Donalds o a un Burger King i llavors anirem cap a la terminal per a les 22:30pm anar cap a Palma de Mallorca, allà hi arriberem a les 23:10pm i a les 0:00 en vendra a cercar en autocar per dur-nos fins a Muro.
Portaventura lololololo
Speech Bubble
COSES IMPRESCINDIBLES


-DNI.
-Targeta sanitària.
-Motxila per a la excursió.
-Cantimplora.
-Sac de dormir.
-Roba de recanvi.
-Bosa de higiène personal ( xampú, gel... ).
-Xancles.
-Dos banyadors.
-Menjar per a l'aeroport.
-30 euros.
Ho necesit tot!!!
Speech Bubble
PrevNext