Book Creator

Aventurile lui Holmes

by Stefanel Andronic

Pages 2 and 3 of 8

Loading...
Sherlock Holmes
Detectivul Particular de renume mondial Sherlock Holmes a rezolvat sute de cazuri misterioase și este autorul unor monografii fascinante, precum Cărți englezești medievale și Influența unui meșteșug asupra formei mâinii. În timpul liber se îndelenicește cu apilcutura.
Loading...
John H. Watson
Rănit în lupta de la Marwan, doctorul John H. Watson a părăsit armata și s-a mutat pe strada Baker, la numărul 221B. A aflat cu surprindere că noul său prieten, pe nume Sherlock Holmes, se confruta zilnic cu rezolvarea fărădăgelilor periculoase-așa că a început să îi documenteze investigațiile. John H. Watson are de asemenea și un cabinet de medicină de familie.
Loading...
Loading...
Loading...
LIGA ROȘCAȚILOR caută un nou membru care să îndeplinească sarcini minore. Plata pentru acest post este de PATRU LIRE pe săptămână. Toți roșcații sănătoși și cu vârsta peste douăzeci și unu ani vor fi luați în considerare.
După ce postul foarte bine plătit al lui Jabez Wilson dispare fără urmă, acesta îl roagă pe Holmes să deslușească misterul. Deși învestigația pleacă de la o premisă clară și precisă, acesta se va transforma curând în înscenarea unui flagrant la miez de noapte, căci Sherlock Holmes încearcă să împiedice unei fărădelegi.