Book Creator

Sănătate

by Xenia Colibaba

Cover

Loading...
SĂNĂTATE FIZICĂ ȘI MENTALĂ. CARACTERISTICI, FACTORI DE INFLUENȚĂ, MODALITĂȚI DE MENȚINERE
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Colibaba Xenia
SĂNĂTATE MENTALĂ
Modalitățile de a menține o stare pozitivă de sănătatea mintală includ:
-Obținerea de ajutor profesionist, dacă este nevoie de astfel de ajutor,
-Socializarea cu alte persoane,
-Atitudine pozitivă,
-Activități fizice,
-Ajutorul oferit celorlalți,
-Program sănătos de somn,
-Dezvoltarea abilităților de adaptare etc.
Problemele de sănătate mintală sunt frecvente de aceea ajutorul este oferit sub diferite forme de profesioniști, organizații sau instituții. Persoanele cu probleme de sănătate mintală pot obține o stare de bine prin intermediul ajutorului de specialitate și multe dintre aceste persoane se pot recupera complet.
SĂNĂTATE FIZICĂ
Menținerea sănătății fizice are multe beneficii. Oamenii sănătoși din punct de vedere fizic tind să aibă mai multă energie, o mai bună sănătate mintală și să se simtă mai bine în general decât cei care nu o fac. A fi în formă din punct de vedere fizic vă poate ajuta, de asemenea, să vă mențineți o greutate sănătoasă, să evitați bolile și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Există multe moduri diferite de a menține sănătatea fizică. Unii oameni aleg să mănânce alimente sănătoase și să facă exerciții fizice în mod regulat, în timp ce alții se pot concentra pe obținerea unui somn suficient sau pe gestionarea stresului. Indiferent de abordarea pe care o adoptați, sănătatea fizică este vitală pentru toată lumea.
Mulțumesc pentru atenție
„Slăbiciunea unui organism slăbește mintea. „
PrevNext