Book Creator

Charlie își alege o meserie

by Elisa Pasare

Pages 4 and 5 of 7

Loading...
Loading...
În zorii zilei de marți a auzit sirena mașinii de poliție. Atunci a pornit și el, la fel ca polițiștii, în căutarea răufăcătorilor. Toată ziua a supravegheat cartierul, dat amenzi unor alți căței care lătrau prea tare și a fugărit un altul care încerca să intre fără invitație într-o curte părăsită.
Loading...
Miercuri era decis: se va face croitor. În atelierul lui va face cele mai frumoase rochii pentru mama lui și va repara hainele verișorului lui, care mereu își rupe câte ceva. Va avea mașini de cusut, ace, ață și stofă cât dorește...
Loading...
Loading...
Loading...
Obosit după atâta cusut și tăiat materiale, Charlie și-a propus joi să încerce ceva diferit. Și gustooos! Brutar i-ar plăcea, s-a gândit. Să pregătească pâine caldă și rumenă, cornuri dulci și lipicioare, covrigi de tot felul!
Loading...
Vineri, uitându-se la știri cu părinții lui, Charlie vede un incendiu uriaș care s-a întâmplat în orașul lui. Hotărăște astfel că el pompier vrea să se facă. Cât de curajoși păreau pompierii în mijlocul pericolului! Și ce uniforme roșii și frumoase...Nici nu mai pomenim mașina de pompieri, care este cu adevărat partea perferată a lui Charlie.
Loading...

You've reached the end of the book

Read again

Made with Book Creator