Book Creator

Frumusețele micii mele patrii

by Calin Turcanu

Cover

Loading...
,,Frumusețele micii mele patrii"
Loading...
Gid turistic al cetății : Soroca
Loading...
Loading...
Țurcanu Călin
În opinia mea turiștii ar trebui să viziteze Cetatea Soroca deoarece, aceasta are o valoare istrorică importantă și deasemenea este o atracție turistică populară în Republica Moldova. Construită în secolul XV, cetatea a servit ca o fortăreață pentru apărarea împotriva invaziilor turcești și tătarești. Arhitectura sa unică îmbină elemente ale arhitecturii moldovenești, otomane și tătare.
Totodată, Cetatea Soroca oferă o priveliște panoramică impresionantă a orașului și a râului Nistru. Turiștii pot urca pe zidurile cetății și se pot bucura de priveliștea spectaculoasă.
Pe de-o parte, Cetatea găzduiește evenimente culturale și expoziții care promovează tradițiile și cultura locală, poți descoperi astfel obiceiurile și tradițiile moldovenești și pot explora o altă cultură.
În ultimul rând ,în afara tururilor ghidate, cetatea oferă și activități de agrement, cum ar fi concerte și festivaluri de artă. Vizitatorii pot explora cetatea și se pot bucura de divertismentul oferit în acest cadru unic.
În concluzie, Cetatea Soroca din Republica Moldova este o atracție turistică impresionantă, care oferă o priveliște panoramică spectaculoasă, istorie și arhitectură unică, tradiții și cultură, tururi ghidate, activități de agrement și accesibilitate.
PrevNext