Book Creator

Team 't Klein Atheneum

by Evi Hendrickx

Cover

Loading...
Loading...
't Klein Atheneum
Wie is wie?
Teamboek
Loading...
2023 - 2024
Rounded Rectangle
Bericht van onze directie
Dag allemaal

Onze school heeft als naam ’t Klein Atheneum, maar zo ‘klein’ zijn we niet!
Er werken heel wat juffen en meesters en ander personeel. Ken jij ze allemaal? Het leek ons leuk om iedereen even voor te stellen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Kijk maar even mee en maak kennis met heel het team van ’t Klein Atheneum!
Comic Panel 1
Juf Ilse
Dit zijn wij ...
leesplek
Speech Bubble
Kiva
Speech Bubble
atn
Speech Bubble
mediawijs
Speech Bubble
leerlingen
raad
Speech Bubble
Voorsprong: 
Projectklas
Speech Bubble
groot hart voor kinderen
Speech Bubble
groene meester
Speech Bubble
Ouderraad
schoolraad
Speech Bubble
co-teacher
Speech Bubble
Beleidsteam & secretariaat
Goedemorgen! Goedemiddag! Goedenavond en tot morgen! Misschien is dat wel het enige dat je als ouders soms hoort als je langs het secretariaat komt, maar wees er zeker van dat deze bekwame mensen wel wat meer in hun mars hebben!
Aan het roer als een echte kapitein staat onze directie, zij en haar beleidsteam laten het schip om alle ijsbergen heen varen!
Als een echte chef-kok brengen de medewerkers van het secretariaat alle ingrediënten die onze school SCHOOL maken netjes samen! Wat zouden we zonder hen doen? Een soep zonder balletjes, zeg maar. 
Rounded Rectangle
Juf Ilse: Ik ben Ilse, waarnemend directeur van onze school. Ik werk meer dan 25 jaar in het onderwijs. Mijn onuitputtelijke liefde voor kinderen zorgt ervoor dat ik elke dag opnieuw blij naar ’t Klein Atheneum kom. Uit het zorgen voor alle leerlingen, hun ouders en alle leerkrachten put ik erg veel energie. Daarnaast hou ik van de kleine dingen in het leven, een glimlach, een lief woordje, een lekkere versnapering,…. Gezellig thuis zijn met mijn gezin vind ik ook heel fijn. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig aan sport en samen met mijn twee meisjes gaan shoppen hoort er ook zeker bij!  

Juf julie: Als taal- en rekencoach zet ik mij een beetje in voor allerlei dingen op school. Mijn grootste hobby is schrijven en ik droom ervan ooit wel eens een echt jeugdboek uit te brengen!
Ik woon in Leuven maar het is met plezier dat ik elke dag naar Tienen rij! Mijn lievelingsdier is een wolf maar dat is net iets te wild om in huis te houden dus hou ik het nu maar bij 2 katjes. 

juf Ilse
juf Julie
juf Karen
Comic Panel 2
Comic Panel 2
Comic Panel 3
Juf Nancy: Ik ben zorgcoördinator van de KS en co-teacher IJsbergrekenen (wiskunde) in de 2de en 3de kleuterklassen. Dit doe ik met heel veel liefde!
Ik ben actief, optimistisch en hou van uitdaging, humor en oprechtheid. 

Juf Ariane: Ik ben zorgcoödinator/leerlingbegeleider, naast het werken met onze kinderen vind ik het ook leuk om een goed boek te lezen of naar een leuke film te kijken. 

Meester Werner: Als preventieadviseur zorg ik voor de veiligheid van onze kinderen en mijn dierbare collega’s. In de winter kan je me in de bergen 
vinden en tijdens de zomermaanden ben ik redder aan zee.
juf Nancy
juf Ariane
meester Werner
Comic Panel 1
Comic Panel 2
Comic Panel 3
Comic Panel 4
PrevNext