Book Creator

QENIET E GJALLA

by selma jjusufi

Cover

Loading...
Loading...
PËRSERITJE E TEMËS
,,Qeniet e gjalla dhe vendbanimet e tyre,,
Loading...
Selma Jusufi-asistente arsimore dhe bashkëpunotre profesionale
Qenie të gjalla janë
NË KËNETË JETOJNË:
BRETKOSA
LEJLEKU
NË PYELL JETOJNË:
BREDHI
UJKU
NË LIQEN JETOJNË:
ALGAT
PESHKU
NË LIVADH JETOJNË:
LULERADHIQE
LOPA
PrevNext