Book Creator

g

by Alexandr Velikov

Cover

Loading...
TEMA
familia mea
Familia mea este cel mai prețios și important lucru din viața mea. Este format din patru membri: eu, părinții mei și fratele meu mai mic. În ciuda caracterelor și intereselor noastre diferite, ne sprijinim mereu reciproc și creăm o atmosferă caldă și confortabilă în casa noastră.
Mama mea este o persoană care este mereu gata să mă sprijine și să mă ajute în orice situație. Ea are grijă de noi, gătește mâncare delicioasă și ne ascultă mereu cu atenție problemele. Mama m-a învățat și multe valori importante, cum ar fi onestitatea, bunătatea și munca grea
Tatăl meu este principalul meu aliat și prieten. El mă învață multe abilități, inclusiv reparații, lucrul cu unelte și multe altele. Petrecem mult timp împreună, făcând sport, pescuind și alte lucruri interesante. El este, de asemenea, un exemplu pentru mine în toate lucrurile legate de masculinitate și responsabilitate.
Frățiorul meu este prietenul meu mic cu care îmi place mereu să petrec timpul. Ne jucăm împreună, râdem la diferite glume și ne sprijinim reciproc în studii. Uneori, desigur, ne certam, dar până la urmă găsim întotdeauna un limbaj comun și ne împăcăm.
Învățăm, de asemenea, lecții importante de viață în familia noastră. Ne susținem întotdeauna reciproc în toate eforturile, ne împărtășim bucuriile și necazurile și învățăm să fim toleranți și respectuoși față de opiniile celorlalți. Știm întotdeauna că ne putem baza unul pe celălalt, iar acest lucru creează un sentiment de siguranță și încredere în viitor.
Familia mea este principala mea avere și sunt mândru de ea. S-ar putea să fim diferiți, dar asta ne face atât de unici și speciali. Familia este un loc în care suntem iubiți și acceptați pentru ceea ce suntem, iar acest lucru o face un adevărat refugiu și sursă de fericire în viața mea.
PrevNext