Book Creator

Tablóképek

by Iskola Szent Erzsébet

Pages 2 and 3 of 167

Loading...
Kedves Barátaink, Öregdiákjaink!

Örömmel nyújtjuk át nektek az iskolánkban végzett osztályok (iskolában fellelhető) érettségi tablóiból készített fotóalbumunkat.

Nagyon jó érzés végignézni az egykori fotókat, újra felfedezni ismerős tanárokat és diákokat. Régmúlt idők emlékei sejlenek fel, történetek, anekdoták és barátságok elevenednek meg az ismerős arcokat nézegetve.

Az iskola több mint felkészítés az érettségire. Pedagógusként mindennapi iskolai tevékenységünk több mint a matematika és magyar órák megtartása, a dolgozatok megíratása, a fegyelmezés… Talán legfontosabb feladatunk az, hogy közreműködjünk a fiatalok „emberré” formálódásában.
Loading...
Munkánk eredményét, sikerességét itt, az iskolában sosem láthatjuk. Csak évtizedek múlva sejthető, hogy sikeresek voltunk-e. Ezért öröm veletek találkozni az utcán, összefutni valahol, elbeszélgetni veletek. Ez a mi jutalmunk. Nekünk, tanároknak ezért fontos, hogy nézegethessük a tablóitokat a folyosókon, hisz rátok nézve büszkék vagyunk, mert „emberré” váltatok…

Fogadjátok és nézegessétek Ti is hasonló örömmel a 20 éves Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola tablógyűjteményét!

Esztergom, 2021 március
Loading...
Loading...
Barátsággal:
Valkó Miklós igazgató