Book Creator

Мечтая да съм първокласник!

by Учениците на СУ"Любен Каравелов" ,гр.Пловдив

Pages 2 and 3 of 25

Loading...
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ на бъдещи първолачета, вероятно се притеснявате, че скоро детето ви тръгва за първи път на училище. Нормално е. Споделяме опита си с желанието да ви помогнем за плавен и радостен преход на децата към училищна среда. Създадохме тази електронна книжка, за да покажем на бъдещите ученици живота в нашето училище. Тази страница е посветена на вас, грижовни родители. Ще ви информираме накратко за организацията на образователно-възпитателния процес в СУ”Л.Каравелов”.

УЧИЛИЩЕТО осигурява:
Целодневен учебно-възпитателен процес в уютна класна стая, отделно от училищната сграда, с парно отопление, самостоятелен санитарен възел и кът за игра. Интериорът на стаята е смесица между детска градина и училище: всяко дете има голямо гардеробче, където да си остави учебниците и учебните пособия, за да не се носят всеки ден вкъщи; работното място е индивидуална масичка със столче. Както споменахме, санитарният възел е само за класа. Кътът за игра е необходим, когато времето не разрешава децата да играят в прекрасния ни обновен двор или на новите площадки в близост до стаята.
Обедно хранене, което може по желание на родителите, да бъде от кетъринг или у дома, в часовете за обяд и отдих.
Специализирана логопедична помощ в логопедичен кабинет;
Участие на всички желаещи в разнородни извънкласни дейности по проекти: спорт, мажоретки, народни танци, изобразително изкуство, музикални дейности.

ЗА НАС
Ние сме учителите от СУ„Любен Каравелов”, които:
обичаме децата; 
обучаваме ги; 
разбираме ги и ги уважаваме; 
развиваме талантите им;
грижим се за нашите ученици!
Loading...
ЗА КОНТАКТИ:
СРЕДНО УЧИЛИЩЕ “ЛЮБЕН  КАРАВЕЛОВ" – ПЛОВДИВ
ул. “Бр. Велешки” № 2, тел: 032/624-467; 0885147699; 0878207973; 0878246393; e-mail: sulkaravelovpd@sulkaravelovpd.com , web страница: https://soulkaravelovpd.com/
Loading...
От твойта нова светла сграда
пак лъха красота и младост!
Училище – свят на мечти,
на мигове чудни и весели дни!