Book Creator

Halauin

by POPOVICI ALEXANDRU

Cover

Loading...
  • "Helloween party" din imaginatia mea (text narativ)

Loading...
Într-o seară rece și înspăimântătoare de octombrie, când frunzele copacilor se îngălbeniseră și bătea un vânt ascuțit, casa lui Alex devenise epicentrul anticipat al unei petreceri de Halloween care promitea să fie de neuitat. Cu câteva zile înainte, el și prietenii săi decidaseră să transforme casa într-o adevărată "Helloween party", cu un decor tematic care să îi sperie și să îi amuze în același timp.
În seara petrecerii, o lună plină strălucea pe cer, aruncând lumina sa argintie peste casa înfricoșătoare. O misterioasă ceață începuse să se ridice de la pământ, creând o atmosferă ireală și misterioasă. Luminile de la lumânările de pe verandă se aprinseră una câte una, în timp ce o mulțime de schelete din plastic, fantome și lilieci împânziseră curtea din față. Un clopot bătut de vânt și țipete în surdină păreau să anunțe sosirea invitaților.
O dată ce oaspeții au început să sosească, fiecare dintre ei se costumase cu grijă. De la vampiri, vrăjitori și zombi, până la personaje din povești de groază și creaturi mitice, toată lumea părea să fi venit pregătită pentru cea mai bântuită petrecere a anului.
În interior, casa era la fel de terifiantă precum în afara ei. Păianjeni mari din pânză artificială atârnau de tavan, iar podeaua era acoperită cu frunze uscate și mormane de dovleci sculptați. Muzică înfricoșătoare și râsete sinistre răsunau din boxe, completând atmosfera.
Bufetul era plin cu delicii specifice Halloween-ului: mere acoperite cu caramel, biscuiți în formă de fantome și prăjituri cu păianjeni ciocolată. Invitații se bucurau de băuturi colorate, asemănătoare cu lichidele din povești de vrăjitoare, și încercau să ghicească ce ingredient secret ascundeau acestea.
În timp ce se distrau, oaspeții au participat la diferite activități de Halloween, precum concursuri de costume și vânătoare de comori cu indicii înfricoșătoare. În cele din urmă, atmosfera de teamă a petrecerii s-a transformat într-una de bucurie, în timp ce toți s-au distrat și au creat amintiri pe care le vor păstra cu drag în inimile lor.
Odată cu răsăritul soarelui, petrecerea s-a încheiat, dar amintarea serii magice și misterioase nu a dispărut niciodată. "Helloween party" din imaginația ta s-a transformat într-un adevărat succes, reușind să aducă împreună prietenii și să creeze amintări de neuitat în această noapte specială de Halloween.
  • Deseneaza costumul tau pentru Helloween 2023 (creatie desenata)
Relateaza o scena de Helloween (povestire)

Noaptea Descoperirilor Înfricoșătoare

Într-o noapte întunecată de Halloween, un grup de prieteni aventuroși a decis să exploreze o casă veche și abandonată din marginea orașului lor. Această casă fusese considerată bântuită de mulți ani, iar legende de groază circulau despre ea.
Cu lămpi cu lumini slabe în mână și inimi palpitante, cei patru prieteni au intrat cu grijă în casa înfricoșătoare. Pereții erau acoperiți de pânze de păianjen și praful se ridica în aer pe măsură ce pășeau prin încăperi întunecate. Podeaua gemea sub picioarele lor, iar vântul șuiera prin crăpăturile ferestrelor sparte, creând o atmosferă misterioasă și înspăimântătoare.
Pe măsură ce explorați încăperea, au început să audă ciudate șopteeli și murmure care păreau să vină din pereți. Luminile începeau să clipească în mod inexplicabil, iar umbrele păreau să danseze pe pereți, deși nu era nicio sursă de lumină vizibilă. Inima lor bătea din ce în ce mai tare, iar frică începea să se instaleze în sufletele lor.
În timp ce străbăteau un coridor întunecat, au găsit o ușă grea de lemn care părea să ducă într-o pivniță adâncă. Cu respirația înțepenită, au deschis ușa și au coborât treptele în întuneric. Când au ajuns în pivniță, au fost întâmpinați de o priveliște înfiorătoare.
În mijlocul camerei, pe o masă veche și acoperită de praf, se afla un altar ciudat. Pe altar se aflau lumânări aprinse care ardeau într-o nuanță sinistră de albastru, iar în jurul lor se aflau câteva păpuși vechi și înfricoșătoare. Părea să fie un loc de adorare pentru ceva necunoscut și malefic.
Deodată, au auzit un șuierat puternic și au simțit o prezență rece în încăpere. Lumânările s-au stins brusc, lăsându-i în întuneric complet. Cei patru prieteni au încercat să iasă din pivniță în grabă, dar ușa părea să fie blocată. Înspăimântați, au strigat de ajutor, dar nimeni nu i-a auzit.
PrevNext