Book Creator

Erasmus

by Alexandra Petcu

Cover

Loading...
Erasmus + Job Shadowing
Spania- Barcelona - EScola Salvador Sanroma

România- Bârlad- Școala Gimnazială,, M.C. Epureanu”
Loading...
Loading...
Sagrada Família (Sfânta Familie) este o biserică din capitala CatalonieiBarcelona (în nord-estul Spaniei). Imensa clădire este încă neterminată, deși se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanțată din bani publici, așa cum se obișnuia în Evul Mediu.
Casa Batllo este o cladire restaurata de Antoni Gaudi ce a fost contruita in 1877 si remodelata intre anii 1905 si 1907. Este situata pe Passeig de Gracia in cartierul Eixample in Barcelona.
Cladirea este cunoscuta sub numele de "Casa dels ossos" ("Casa Oaselor") si are intr-adevar un aer visceral si organic. Initial a fost construita pentru o familie de clasa medie dintr-un cariter prosper al Barcelonei.
Catedrala "La Seu" cunoscută şi sub numele de Catedrala Sfintei Cruci şi a Sfintei Eulalia (Catedral de la Santa Creu i Santa Eulalia, în catalană), sau simplu, Catedrala din Barcelona, este centrul spiritual la oraşului Barcelona din Spania şi este situată în Placa de la Seu, în cartierul Barri Gotic
Camp Nou
Fântâna magică din Montjiuc
Arcul de Triumf din Barcelona
Palatul Muzicii Catalane
Muzeul Picasso din Barcelona
La Boqueria
Tibidabo este varful situat in Barcelona care ajunge la 500 de metri altitudine si-ti ofera extrem de multe lucruri de facut.
Tot Gaudi a proiectat si Casa Mila. Desi a fost construita in 1910, aceasta are o arhitectura futurista pe care nu te vei satura sa o admiri.
Daca o vizitezi seara, trebuie sa urci pe acoperis. O sa te bucuri de nenumaratele lasere si proiectii de pe sculpturile artistului.
Sagrada Familia
Muzeul National de Arta Catalana
Este situat chiar langa Fantanile Magice si este gazduit într-un palat deosebit de frumos. Aici poti descoperi forme de arta foarte variate. Cum ar fi colectii de numismatica, fotografii, gravuri sau sculpturi.
PrevNext