Book Creator

Pinokio

by Ardita Durmishi

Cover

Loading...
Loading...
Loading...
Përpunimi dhe përshtatja e lektyrës

"Pinoku"
Loading...
Punuar nga: Ardita Durmishi
Rounded Rectangle
Mjeshtër Qershia rregulloi një kukull nga druri.Kukullën e quajti Pinokio !
Zana tundi shkopin e saj magjik mbi Pinokun dhe lodra papritmas filloi të lëvizte vetë.
Ai u bë njeri !
Pinoku shumë shpejtë filloi të bënte vepra jo të mira dhe një ditë e gjeti veten në kafaz, si denim për problemin e bërë.
Pinoku sa herë që gënjente i rritej hunda shumë e më shumë.
Zana e shpëtoi Pinokun nga kafazi dhe ai i premtoi se më nuk do të bënte trazira.
PrevNext