Book Creator

''Orhani''

by Ardita Durmishi

Pages 2 and 3 of 7

Përpunimi dhe përshtatja e lektyrës :
'' Orhani ''
Punoi :
Ardita Durmishi
Loading...
Le të shohim se kush ishte Orhani !!
Loading...
Orhani ishte një nxënës që hynte në klasë të parë.Ai kishte shumë dëshira.Një ditë donte të bëhej artist , një ditë rrobaqepës, mësues, donte të bëhej shi dhe diell !!
Loading...
Speech Bubble
Loading...
Orhani vizatimin nuk e kishte bërë vet !
Loading...

Ai tregoi se këmbët i kishte bërë gjyshi, bishtin e kishte bërë tezja dhe veshët babai.
Loading...
Orhani u nis për në shitore që të blente kos.
Gjatë rrugës ai hëngri nga kosi i blerë, por një gjë kishte harruar !!

-Kishte harruar të fshinte gojën...
Mësuesi e lavdëroi Suzanën.
Për këtë Orhani u inatos dhe te shtëpia e saj shkroi:Suzana është vajzë e marrë.
-Suzana nuk pa gjë.
Në mbrëmje kishte rënë shi !!


Tërë java kaloi kështu.Orhani shkruante , shiu e lante...
Kur Orhani nuk shkroi më asgjë , edhe shiu pushoi.
Më trego cili është Orhani ?
Çfarë bleu në shitore Orhani ?
PrevNext