Book Creator

Кога на ѕверчето му го нема мечето

by Danailka Altiparmakova

Cover

Loading...
КОГА НА ЅВЕРЧЕТО МУ ГО НЕМА МЕЧЕТО
Loading...
Денес е особено лошо. На ѕверчето му го нема мечето. ,,Без моето мече јас не можам да спијам!'' се жали. Мама и тато почнуваат да го бараат мечето. Тие бараат насекаде. Ама мечето го нема.
,,Јас се плашам да спијам без него!''
Speech Bubble
Набрзо сите соседи се вклучија во потрагата. Сите го бараат мечето. Но, на малото ѕверче му се приспа.
Ѕверчето си го најде своето мече и слатко си спие во своето креветче.
PrevNext