Book Creator

Me, Myself & I - OŠ Vežica, Rijeka

by Valerija Brelih

Cover

Loading...
Me, Myself & I
Comic Panel 1
Loading...
7.b OŠ Vežica, Šk.god. 2020./21.
To sam ja
Započeli smo projekt Me, myself & I (Sva moja lica) refleksijom o tome tko smo, što nas obilježava kao osobu i koje sve uloge trenutno imamo u životu. Svoja razmišljanja i zaključke zabilježili smo u digitalnom obliku.
Zaključili smo da ako želimo voljeti sebe i činiti ono što je dobro za nas, trebamo dobro poznavati sebe. Spoznajom onoga što nam je važno, onoga što volimo i cijenimo te svojih dobrih, kao i svojih manje dobrih strana, znati ćemo što kod sebe želimo jačati, a što želimo mijenjati. 
Osmišljavanje maskote projekta
Nakon aktivnosti Tko sam ja? razgovarali smo o tome što nas obilježava kao razredni odjel i kako bismo se kroz osmišljavanje maskote projekta Me, myself & I mogli predstaviti kao razred. Radili smo u grupama. Razmjenjivali smo ideje i bacali ih na papir. Neki su crtali, dok su drugi koristili digitalne alate. 
Plod našeg zajedničkog rada bila su ova dva prijedloga za maskotu projekta.
U suradničkoj aktivnosti s ostalim školama sudionicama projekta predložili smo za maskotu projekta simpatičnog psića koji leti u svemir jer vjerujemo u sebe i u svoje sposobnosti i samo nam je svemir granica.
PrevNext