Βιβλίο εντυπώσεων

by Ομάδα ERASMUS + ICARE 3, 2021-22

Cover

Loading...
Βιβλίο εντυπώσεων από το ταξίδι μας στη Γαλλία!
Loading...
7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης
Σχ. έτος: 2021-22
Loading...
Το πενταήμερο στη Γαλλία ήταν πολύ ευχάριστο αλλά και κουραστικό. Μου άρεσαν πολύ τα κτίρια του Παρισιού, ο Πύργος του Άιφελ, η Παναγία των Παρισίων και όλα τα μνημεία εκεί. Επίσης μου άρεσε το χωριό που επισκεφτήκαμε, το May sur Orne και το κάστρο στην πόλη Caen. Ακόμη, μου άρεσε το μοναστήρι Mont Saint Michel. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ταξίδι.   
ΡΟΔΙΑΝΑ Μ.
Όλα τα μέρη που επισκεφτήκαμε ήταν εντυπωσιακά όμως, ήταν το Mont Saint Michel αυτό που ξεχώρισα από τα άλλα αξιοθέατα. Το ξεχώρισα για την επιβλητικότητά του, την μοναδικότητά του και τον τέλειο-περίπλοκο σχεδιασμό του.
Μάριος Κων.
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το Mont Saint Michel και οι ακτές απόβασης.Μου αρέσει το Mont Saint Michel επειδή ήταν πανέμορφο και οι ακτές απόβασης γιατί έχουν μεγάλη ιστορική αξία .
Κατερίνα Μπ.
Αυτό το πενταήμερο που πήγαμε στην Γαλλία ήταν τέλειο!
Είδαμε αρκετά αξιοθέατα. Όμως αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το Mont Saint Michel γιατί ήταν πρώτη φορά που έβλεπα ένα τόσο μεγάλο και εντυπωσιακό κάστρο από κοντά!
Απόστολος Ντ.
Στη Γαλλία γνώρισα και είδα πολλά καινούργια εντυπωσιακά αξιοθέατα όπως τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του θριάμβου την Παναγία των Παρισίων κ.α. Ξετρελάθηκα επίσης με το Mont Saint Michel, γιατί ήταν τόσο μεγάλο, είχε τρομερή θέα και τέλεια σουβενίρ.
Βασιλική Δ.
PrevNext