Book Creator

Smartschool voor ouders

by De Vriendt Eva

Cover

Loading...
Smartschool (https://sui.smartschool.be) is de elektronische leeromgeving van het Sint-Ursula-Instituut.

U kan Smartschool alleen gebruiken via bovenstaande webbrowsers.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door Smartschool.
Via Smartschool blijf je als ouder betrokken bij het schoolleven van je kinderen.

Dankzij de gratis CO-ACCOUNTS kunnen ouders aanmelden en over de schouder van zoon of dochter meekijken. Er is zelfs een speciale startpagina voor ouders waarbij alle belangrijke informatie samenkomt op één scherm.
Waar vind ik mijn CO-ACCOUNT?
Zijn je kinderen actief op Smartschool, maar beschik je als ouder nog niet over een eigen co-account? Je kan als ouder van een nieuwe leerling (ingeschreven voor 1 september 2023) deze gegevens zelf opvragen via ouders.sui.be. Je kiest bovenaan rechts voor 'eerste aanmelding' en vult de nodige gegevens in.

Is een nieuwe leerling ingeschreven na 1 september 2023, dan ontving je de gegevens via het mailadres dat opgegeven werd bij de inschrijving.

Zit je zoon of dochter reeds enkele jaren op SUI maar beschik je niet meer over de juiste logingegevens, dan kan je deze opvragen via een mailtje naar ict@sui.be.

Elke ouder krijgt zijn eigen persoonlijke co-account. Indien je gescheiden bent, hoef je je account dus niet te delen met je ex-partner. Log ook nooit in met het account van je kind. Laat ook je kind niet inloggen met jouw gegevens, hierdoor gaat veel informatie verloren die niet tot bij de leerling geraakt.

Vergeet ook zeker niet uw mailadres in te vullen want bij verlies van je inloggegevens kan je zo een nieuw wachtwoord ontvangen.

Elke school bepaalt zelf hoe ze Smartschool inzet en welke mogelijkheden ze aan ouders aanbiedt.
Aanmelden via de website
Elke school heeft een eigen aanmeldpagina om toegang te krijgen tot Smartschool.

Voor het Sint-Ursula-Instituut is dit:
sui.smartschool.be
PrevNext