Book Creator

book

by liviq ivanova

Cover

Loading...
Средно училище
"Цветан Радославов"
Loading...
град Свищов
Loading...
Loading...
ПРОФИЛ ПРИРОДНИ НАУКИ:
ЗАЩО?
  Защото обичате биологията, физиката и химията, искате да развиете новаторско мислене, допада ви общуването с интелигентни ваши връстници. - Любопитни сте да научите много нови неща, показващи тясната връзка между природните науки. - Мечтаете да натрупате знания, които ще ви дадат старт за професиите на бъдещето- нанолекар, агрогенетик, биоасистент, радиоеколог, специалист по създаване на човешки органи, аеронавт, превозващ пътници в космоса и други. Тези професии са свързани с технологиите, с човешката креативност и необходимост от комуникации и близост, единствените качества, които няма как да се възпроизведат от изкуствения интелект.

Най-модерните кабинети и лаборатории по природни науки в нашата област и едни от най-модерните в страната. - Обучение по биология, химия и физика от висококвалифицирани учители, развиващи себе си като хора и професионалисти. - Подготовка, насочена към конкурсните изпити във висшите училища и участие в национални и международни конкурси.
ПРЕДЛАГАМЕ ВИ:
СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО СИ:

Можете да продължите образованието си в предпочитани от вас специалности във висшите училища – медицина, стоматология, фармация, ветеринарна медицина, биотехнология, молекулярна биология, екология, биология, химия, физика, зъботехника, медицинска сестра, клиничен лаборант и други. Гарантираме нови знания, интересни предизвикателства и весели моменти. 
ПРОФЕСИИ НА БЪДЕЩЕТО
Всеки ученик, на когото му предстои да завърши средното си образование, е изправен пред въпроса: "А сега накъде?" Обикновено родителите са на мнение, че децата им трябва да изберат "професия с бъдеще". Но кои са актуалните професии с бъдеще и от кои скоро светът няма да има нужда? Предлагаме ви информация от последните проучвания, за да ви насочим в този важен за вас избор. 
1. Здравеопазване
2. Информационни технологии
3. Алтернативна енергия
4. Международно право
6. Създатели на съдържание
7. Маркетинг
8. Инженерни науки
PrevNext