Book Creator

O zi din viața de elev a Colegiului Agroindustrial din Ungheni

by Victor Coliba

Cover

Loading...
O zi a unui elev al Colegiului Agro-Industrial Ungheni
Loading...
Loading...
Autor : Coliba Victor
Balul Bobocilor
Tradiția "Balu Bobocilor" este întâlnită în multe țări, iar în contextul românesc se referă, în general, la un eveniment festiv organizat în cadrul unei instituții de învățământ superior, cum ar fi o universitate sau o facultate. Acesta marchează debutul anului universitar și aduce în prim plan noii studenți de anul întâi, cunoscuți sub numele de "boboci" sau "bobocei". Termenul "bal" indică natura festivă a evenimentului, iar "boboc" se referă la proaspătul student de anul întâi.
Balu Bobocilor constă adesea într-un spectacol sau un eveniment artistic organizat de studenții mai vechi pentru a evidenția talentele și personalitățile noilor studenți. Acesta poate include prezentări creative, momente artistice, concursuri și alte activități distractive. În timpul acestui eveniment, bobocii sunt adesea prezentați și încurajați să se implice în viața studențească, să își facă prieteni și să se integreze în comunitatea academică.
Balu Bobocilor este, în esență, o tradiție care promovează spiritul de comunitate și integrare în cadrul instituției de învățământ superior și marchează începutul unei noi etape în viața academică a studenților de anul întâi.
Activitate prezentata la Balul Bobocilor

Ziua Agronomului
Ziua Agronomului poate fi marcată printr-o serie de evenimente, inclusiv conferințe, simpozioane, prezentări de succes în agricultură, acordarea de premii pentru realizări remarcabile în domeniu sau alte activități care să sublinieze importanța și contribuția agronomilor la progresul sectorului agricol. Este, de asemenea, o ocazie de recunoaștere a muncii lor și de promovare a conștientizării publice cu privire la rolul esențial pe care îl joacă în susținerea producției alimentare și a sustenabilității agriculturii.

Activitati planificate de colegiu
  • Colegiu a organizat o activitate unde elevii au fost dusi la culesul de prune.
  • Colgiul a organizat o activitate unde elevii grupei C-231 au plantat levantica in fata colegiului
PrevNext