Book Creator

.

by Красимира Кирилова

Pages 2 and 3 of 20

ЦОП "Дъга"
гр. Трън
вестник
първи брой
Loading...
Loading...
Loading...
Нашият екип - месец март
Loading...
Loading...
Съставител на вестника - Красимира Кирилова, социален работник
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Съдържание
Базар за първи март
Подготовката за мартенския базар при нас започна още в началото на февруари. Децата активно се включваха с изработката на мартеници и картички. Измисляха различни дизайни и с голямо желание изработиха над 80 мартеници, както и различни модели картички.
Отбелязване на трети март
Отбелязването на трети март в ЦОП "Дъга" се случи чрез разговори с децата относно важността на празника и изработване на постер. В изработката на постера се включиха деца от първи, трети, четвърти и пети клас. След приключване на работата по постера, той бе окачен на видно място. Обсъдени бяха различните исторически личности, които са спомогнали за Освобождението на България.
Рецитал по случай трети март
Ученици от трети клас, потребители на ЦОП "Дъга" се включиха в отбелязването на трети март като рецитираха патриотични стихотворения.За тези, които не присъстваха на рецитала, в прикачения клип можете да го чуете! :)
Отбелязване на осми март
Подготовката за осми март в ЦОП "Дъга" започна още в края на февруари. Децата имаха идеята да зарадваме възрастните дами от старческия дом и за целта изработиха персонализирана картичка за всяка една от тях с лично послание. При посещението на дома децата честитиха празника на дамите и им поднесоха с много обич картичките.
PrevNext