Book Creator

Касни порасни

by Бранкица Костадиноска

Pages 4 and 5 of 13

Loading...
Кајсија и праска
Loading...
Loading...
Loading...
Кајсијата има жолта боја, зрее во лето и е многу вкусна. Има семка која може да се јаде.
Loading...
Јаболко
Loading...
Loading...
Јаболкото има црвена и зелена боја. Се бере во есен. За да бидеме здрави треба секој ден да јадеме јаболко.